9 Avantaje ChicDiva

 

Croite Pe Masuri Româneşti

 Toate produsele comercializate de noi sunt realizate tinand cont de dimensiunile tale daca introduci in comanda masurile necesare si respectand tabelul de masuri al fiecarui produs.

 

 

Poze Reale de la Cliente

poze reale de la cliente Daca pozele care se afla deja pe site, realizate cu modelul si fotograful nostru, nu sunt de ajuns, la fiecare produs se regasesc si poze de la cliente.

 

Bani inapoi in 7 zile

 Daca nu-ti place produsul si nu doresti sa-l mai schimbi cu nimic  si vrei banii inapoi  noi suntem printre putinii din Romania care dam banii in 7 zile.

 

 

Produse Made in Romania

produse made in romania Toate produsele noastre sunt realizate in atelierul nostru cu materiale si mana 100% romanesti.

 

Video-uri cu Produse

video-uri cu produseDaca pozele realizate cu modelul si fotograful nostru, pozele de la clientele noastre nu au fost destul de convingatoare , la fiecare produs se regaseste si un video de la sedinta foto.

 

Retur Garantat

retur garantatDaca produsul pe care l-ai primit nu ti se potriveste, nu conteaza din ce motiv. Poti sa-l returnezi GARANTAT si sa-ti primesti banii inapoi sau un alt produs in schimb. Poti sta fara griji, la noi ai RETUR GARANTAT.

 

Livrare Curier in 3-5 zile

 livrare curier 3-5 zile  Toate produsele noastre sunt expediate prin firme de curierar. FanCourier (Transport 16 lei) si GLS pentru localitatile mai indepartate (transport 19 lei).

 

Deschidere Colet

deschidere colet  Daca este pentru prima oara cand comanzi de pe internet, sau consideri ca produsele noastre nu ar fi potrivite pentru tine, pentru 10 lei poti avea deschidere de colet.

 

Livrare Gratuita La Comenzi Peste 390 Ron.

livrare gratuit la 390 ron La orice comanda care depaseste 390 ron, transportul este gratuit din partea noastra.