Happiness Customer Support Agent

happy-agent

Salut, suntem in cautarea unei persoane tinere pentru a-i face fericiti pe clientii nostri. Noi lucram in industria fashion. Iar aici, poate mai mult decat in alte parti, un client fericit conteaza foarte mult! Se spune ca daca faci un client fericit acesta va mai povesti despre asta la inca 4-7 prieteni.

Suntem un brand de fast fashion care a crescut foarte rapid de la lansarea sa si pana acum. Lansam in fiecare saptamana produse noi dintre care peste 90% made in Romania, colaboram cu bloggerite de fashion si suntem in continua crestere. Ne-am schimbat sediul de 4 ori, organizam sedinte foto in fiecare saptamana si ne extindem si mai mult.

Tocmai de aceea, datorita cresterii rapide suntem in cautarea unui nou coleg/ unei noi colege caruia sa ii placa sa lucreze intr-un domeniu dinamic, alaturi de colegi foarte tineri.

Asa ca am pornit in cautarea celui/celei care va stii sa ne faca clientii fericiti.

Prin felul cum raspunde. Prin faptul ca are zambetul pe buze. Prin faptul ca stie sa le rezolve problemele astfel incat sa ii faca fericiti si la finalul discutiei acestia sa zica: “Wow, ce oameni faini si ce bine am fost tratat!”.

 

Ce vei face?

Cautam pe cineva care stie de asemenea sa ii convinga sa opteze pentru un produs sau altul, care sa le inteleaga gandirea si nevoia, sa stie sa se puna in pielea clientului si sa se gandeasca ce “obiectii” are. Si apoi sa ofere argumente logice, bine plasate, dar cu un ton prietenesc si uman!

Da! Vrem sa stii sa convingi pe cineva care DEJA doreste sa cumpere! Ideal ar fi sa stii principiile de baza ale persuasiunii. 

Suntem sinceri, atitudinea conteaza foarte mult! E musai sa fii un tip/tipa fericita, cu zambetul pe buze, si gata sa preia comenzi. Sau sa rezolve probleme! Pentru ca, da, din pacate, avem si clienti care au si de-astea…. Cine nu are?

Vei lucra la calculator, cu telefonul in in mana, pe partea de suport ONLINE (chat, email) dar cateodata si la telefon. Vei prelua comenzi, vei raspunde la intrebari/mesaje/probleme. Vei convinge clienti. Vei fi uman, nu un robot copy paste. Un om care stie sa ofere niste raspunsuri atat de faine incat clientul la final sa ramana impresionat ca cineva a fost atat de dragut cu el.

Iar in momentele libere ne vei ajuta sa introducem produse pe site.

Vei lucra la noi in birou, alaturi de ceilalti colegi, cu un program FULL TIME si e musai sa stii si engleza (sa citesti si sa scrii)

Care sunt avantajele?

Avem un sediu intr-o vila frumoasa la 3 minute de universitate, suntem tineri si urmarim sa cresti si tu alaturi de noi! 

Vrem sa investim in pregatirea ta, asa ca ne-am propus sa iti oferim carti legate de persuasiune, relatia cu clientii, webinarii si cursuri audio realizate de catre unii din cei mai buni traineri romani si internationali (si recomandarile sunt binevenite).

Facem asta pentru ca e important sa invatam continuu si credem ca prin faptul ca iti aratam si iti explicam exact ceea ce puteai face mai bine, asa te vei imbunatati.

Daca iti place ce am scris si ti se pare ca aproape te-am descris pe tine mai sus, iti surade ideea de a lucra in domeniul fashion iar partea cu fericirea pt clienti si convingerea suna interesant, completeaza formularul de mai jos si noi te vom contacta sa ne cunoastem la o cafea.

1. De ce crezi tu ca ti se potriveste acest job? Convinge-ne ca esti persoana potrivita si merita sa te alegem pe tine si sa ne vedem cu tine la interviu! (poti sa ne spui de atitudine, succese, abilitati, joburi anterioare, capacitate de persuasiune sau rezolvare a problemelor, etc).... scrie-ne cum simti ca sa ne convingi!

2. Care ar fi un salariu ok pentru inceput?

3. Care e numele tau?

4. Ce varsta ai?

5. Lasa-ne mai jos emailul tau sa te putem contacta in vederea unui interviu

6. Numarul de telefon?

7. Lasa-ne linkul de la profilul tau de facebook:

Comments are closed.