Marketing & Social Media Internship @ChicDiva

mksminternship

Salut, suntem in cautarea unei persoane tinere pentru un intership intr-o companie de fashion pe partea de marketing & social media care vrea sa invete de la noi sa lucreze in acest domeniu, sa aiba un prim job lejer & fain si sa o pasioneze moda si online-ul.

Suntem un brand de fast fashion care a crescut foarte rapid de la lansarea sa in urma cu 2 ani si pana acum. Colaboram cu bloggerite de fashion, scoatem in fiecare saptamana aprox 10 modele noi, vrem sa realizam sedinte foto saptamanal, suntem in continua crestere. Ne-am schimbat sediul de 4 ori, si in iarna aceasta urmeaza sa ne extindem si mai mult.

Tocmai de aceea, datorita cresterii rapide suntem in cautarea unui nou coleg/ unei noi colege ( din nou specificam foarte organizat/a) caruia sa ii placa sa lucreze intr-un domeniu dinamic, alaturi de colegi foarte tineri si care isi doreste sa faca performanta si sa creasca alaturi de noi, avand posibilitatea avansarii foarte rapide!

Poate cel mai important lucru pe care il cautam este ATITUDINEA proactiva si faptul ca VREI sa muncesti, vrei sa te faci folositoare si sa tragi tare alaturi de noi! Crede-ne… recompensele vor veni rapid 😉

Ce am vrea sa faci?

1. Sa fii o persoana foarte pozitiva cu zambetul pe buze si care isi doreste foarte mult sa invete si sa creasca intr-o firma cu colegi tineri si pe care sa o pasioneze moda si domeniul online.

2. Sa stii sa folosesti Facebook(pagini), Instagram, Snapchat si ideal wordpress.

3. Sa stii (macar la nivel de baza) Photoshop

4. Impreuna vom face lunar planul de marketing si vei lucra la implementarea lui

5. Vei tine legatura cu grafica sa se realizeze saptamanal newsletterele si vei stabili temele pentru fiecare in parte.

6. Vei gandi, vei monitoriza si vei optimiza campaniile de email marketing (creare liste, optimizare, campanii de crestere abonati)

7. Vei participa la sedintele foto ca ajutor si vei face si videouri in cadrul sedintei foto

8. Te vei ocupa de postari pe Facebook si Instagram si vei invata de la noi ce sa postezi si cum sa raspunzi.

 

Este un job divers si dinamic, vei invata lucruri din diverse domenii si vei lua contact cu mai multe arii.

Ai un avantaj fata de ceilalti daca…

Esti genul de persoana proactiva! Care vine cu idei, cu propuneri, care se implica. Care nu asteapta neaparat sa i se spuna ce sa faca… se baga singura in seama si cauta sa se faca folositoare.

Care are cunostinte de photoshop.

Si o sa te apreciem foarte tare daca esti genul de persoana entuziasmata, care vine mereu cu idei si propuneri!

Ce beneficii vei avea?

Colectivul conteaza foarte mult!
Suntem o gasca de oameni tineri care mai iesim la pizza sau suc pe banii firmei, mai mergem la film, cand e cazul plecam mai devreme, dar cand este de munca stam si ne terminam treaba.

Sefii nu sunt stresanti si nu se uita urat la tine daca intarzii 10-15 minute dar aduci alte plusuri importante in firma.

Ne dorim o persoana smart care sa fie creativa si plina de idei, sa fie vesela si care mai presus de toate isi doreste sa invete si sa evolueze intr-un startup de fashion foarte cool (cu birou central intr-o vila la 2 minute de Universitate.. ca sa ne laudam si noi un pic :)) )

Nu ne place ca persoanele sa munceasca pe gratis si nici nu vom profita de cineva fara sa ii oferim anumite recompense in schimb. Chiar daca principala recompensa este posibilitatea de invatare si de angajare la finalul intership-ului consideram ca este frumos din partea noastra sa oferim si o remuneratie financiara in cursul acestei perioade de internship, care este de 3 luni.

Cum aplici?

Daca esti interesat/interesata si consideri ca te potrivesti raspunde-ne prin email la intrebarile de mai jos. Ele vor fi percepute ca o scrisoare de recomandare prin care ne arati daca chiar vrei sa colaboram si pe baza ei vom analiza si vom selecta participantii la interviu.

1. De ce crezi tu ca ti se potriveste acest job? Convinge-ne ca esti persoana potrivita si merita sa te alegem pe tine si sa ne vedem cu tine la interviu! (poti sa ne spui de atitudine, succese, abilitati, joburi anterioare, capacitate de invatare sau organizare).... scrie-ne cum simti ca sa ne convingi!

2. Avand in vedere ca o sa inveti ce sa faci si noi vom investi timp si resurse in tine ca sa te invatam (la inceput nu vei avea abilitatile unui angajat full time si nici productivitatea sau rezultatele unuia)... care crezi ca este o suma potrivita lunar pe care ai merita sa o oferim ca si bonus financiar pe parcursul acestui internship pentru un program part-time?

3. Care e numele tau?

4. Ce varsta ai?

5. Daca ar fi sa te alegem pe tine intre ce ore ai fi disponibil/a?

6. Lasa-ne mai jos emailul tau sa te putem contacta in vederea unui interviu

7. Lasa-ne linkul de la profilul tau de facebook:

Asteptam mailul tau cat mai rapid!

Leave a Comment