Office Runner @ChicDiva

office-runner
 
Salut!
Suntem in cautarea unei persoane tinere care sa ne ajute cu aprovizionarea diverselor stocuri (mers la depozit furnizorilor nostri, negociat, cumparat, etc) si cu partea de realizare de fise de transport, impachetare colete, gestiune stoc… dar si cu orice altceva e nevoie intr-un birou.
 
In engleza, termenul de „runner” reprezinta practic acel om bun la toate.. si pe care il cautam si noi 😀
Un om in care avem incredere ca poate cu succes sa reprezinte interesele firmei, ca este super organizat si foarte muncitor si atent.. dar si una din cele mai descurcarete persoane din firma!
 
Cine suntem noi? Suntem un brand de fast fashion care a crescut foarte rapid de la lansarea sa si pana acum. Lansam in fiecare saptamana produse noi dintre care peste 90% made in Romania, colaboram cu bloggerite de fashion si suntem in continua crestere. Ne-am schimbat sediul de 4 ori, organizam sedinte foto in fiecare saptamana si in primavara aceasta urmeaza sa ne extindem si mai mult.
 
Tocmai de aceea, datorita cresterii rapide suntem in cautarea unui nou coleg/ unei noi colege caruia sa ii placa sa lucreze intr-un domeniu dinamic, alaturi de colegi foarte tineri.
 

De ce avem noi nevoie: 

– vrem sa fii muncitor si foarte descurcaret. Sa gasesti solutii acolo unde ele (aparent) nu sunt si daca te da cineva afara pe usa tu sa stii ca poti sa intri si pe geam!
– te ajuta daca esti foarte organizat
– neaparat ai nevoie de carnet de conducere (de preferat de minim un an) 
– ai nevoie de cunostinte medii de operare PC

Ce trebuie sa faci mai exact:

– intentionam un program full time dar suntem flexibili
– vei merge in fiecare zi cu masina fimei la depozit sa  faci aprovizionarea cu materiale de la furnizorii nostri in baza unor detalii stabilite anterior cu managerul tau de comun acord.
– ne vei ajuta cu diversele probleme din birou care pot aparea (defectiuni imprimanta – trebuie dusa la reparat, lipsa cutii – trebuie luate de la furnizori, etc)
– vei realiza foile de transport pentru coletele care pleaca (AWB), vei impacheta colete si vei mentine stocul.
– ne-am dori sa fii o fire saritoare, care nu vine la job doar ca sa isi ia niste bani si in rest n-o intereseaza (desi stim ca banii sunt foarte importanti). Vrem ca, incet incet, sa inceapa sa iti pese nu doar de job, ci si de firma pentru ca, pe masura ce avansezi si te perfectionezi si noi crestem, urmarim ca si tu sa avansezi.
 

Care sunt avantajele si ce castigi?

Pe langa salariu ne-am gandit sa oferim si bonusuri in functie de felul in care te descurci si cum comunicam pe care o sa le stabilim de comun in urma unui interviu
 
Sediul nostru se afla ca si locatie in Bucuresti, zona Armeneasca, la 3 minute de Universitate, intr-o vila, mediu de lucru tanar. Ne dorim langa noi un coleg energic si dornic sa avanseze alaturi de noi.
 
Daca iti place ce am scris si ti se pare ca aproape te-am descris pe tine mai sus, completeaza formularul de mai jos si noi te vom contacta sa ne cunoastem.
 

1. De ce crezi tu ca ti se potriveste acest job? Convinge-ne de ce sa te angajam pe tine!

2. Care crezi ca este o suma potrivita lunar pe care ai merita sa o oferim ca si bonus financiar?

3. Care e numele tau?

4. Ce varsta ai?

5. Lasa-ne nr tau de telefon sa te putem contacta

6. Lasa-ne mai jos emailul tau sa te putem contacta in vederea unui interviu

7. Lasa-ne linkul de la profilul tau de facebook:

Comments are closed.