9 Avantaje ChicDiva

 

Croite Pe Masuri Româneşti

 Toate produsele comercializate de noi sunt realizate in serie in ateliere romanesti. Verifica tabelul de masuri al fiecarui produs inainte de a plasa o comanda. 

 

 

Poze Reale de la Cliente

poze reale de la cliente Daca pozele care se afla deja pe site, realizate cu modelul si fotograful nostru, nu sunt de ajuns, la fiecare produs se regasesc si poze de la cliente.

 

Bani inapoi in 14 zile

             Daca nu-ti place produsul si nu doresti sa-l mai schimbi cu nimic  si vrei banii inapoi  ti-i returnam numai in contul bancar in termen de maxim 14 zile.

 

 

Produse Made in Romania

produse made in romania Toate produsele noastre sunt realizate in atelierul nostru cu materiale si mana 100% romanesti.

 

Video-uri cu Produse

video-uri cu produseDaca pozele realizate cu modelul si fotograful nostru, pozele de la clientele noastre nu au fost destul de convingatoare , la fiecare produs se regaseste si un video de la sedinta foto.

 

Retur Garantat

retur garantatDaca produsul pe care l-ai primit nu ti se potriveste, nu conteaza din ce motiv. Poti sa-l returnezi GARANTAT si sa-ti primesti banii inapoi sau un alt produs in schimb. Poti sta fara griji, la noi ai RETUR GARANTAT.

 

Livrare Curier in maxim 48 de ore

   Din momentul in care primim produsul de la atelier livrarea dureaza maxim 48 de ore. Toate produsele noastre sunt expediate prin firme de curierat. FanCourier (Transport 16 lei) si GLS pentru localitatile mai indepartate (transport 20 lei).

 

Livrare Gratuita La Comenzi Peste 289 Ron.

 La orice comanda care depaseste 289 ron, transportul este gratuit din partea noastra.