Content Editor FullTime @ ChicDiva

Data publicarii:  11 ian. 2019

Salut, suntem in cautarea unei persoane tinere pentru un job dragut, motivant si relativ usor intr-o companie de fashion foarte faina! 

Datorita cresterii rapide suntem in cautarea unui nou coleg/ unei noi colege careia sa ii placa sa lucreze intr-un domeniu dinamic, alaturi de colegi foarte tineri si care isi doreste sa faca performanta si sa creasca alaturi de noi, avand posibilitatea avansarii rapide!

Poate cel mai important lucru pe care il cautam este ATITUDINEA proactiva si faptul ca VREI sa cresti alaturi de noi, vrei sa te faci folositor! Acesta este un job entry-level si am vrea sa faci urmatoarele:

Ce am vrea sa faci?

1. Sa fii o persoana pozitiva,  cu zambetul pe buze.

2. Sa fii foarte atent si organizat

3. Sa stii sa scrii corect si sa stii sa lucrezi la calculator

4. Ajuta daca ai avut/ai un blog sau ai mai adaugat produse pe siteuri

5. Te vei ocupa de adaugarea produselor la noi pe site (cu descriere, pret, culori, poze)

6. Vrem sa stii limba engleza,  vei adauga produse pe site si in engleza. 

 Ce beneficii vei avea?

Colectivul conteaza foarte mult!
Suntem o gasca de oameni tineri care mai iesim la pizza sau suc pe banii firmei, mai mergem la film, cand e cazul plecam mai devreme, dar cand este de munca stam si ne terminam treaba.

Sefii nu sunt stresanti si nu se uita urat la tine daca intarzii 10-15 minute dar aduci alte plusuri importante in firma.

Birou super central (la 5 minute de Universitate)

Program: 09:30-18:00 

Cum aplici?

Daca esti interesat/interesata si consideri ca te potrivesti raspunde-ne la intrebarile din formularul mai jos. Ele vor fi percepute ca o scrisoare de recomandare prin care ne arati ca iti doresti acest job si pe baza lor vom analiza si vom selecta participantii la interviu.

1. De ce crezi tu ca ti se potriveste acest job? Convinge-ne ca esti persoana potrivita si merita sa te alegem pe tine! (poti sa ne spui de atitudine, succese, abilitati, joburi anterioare, organizare).... scrie-ne cum simti ca sa ne convingi!

2. Ce salariu de inceput consideri ca ar fi potrivit?

3. Care e numele tau?

4. Ce varsta ai?

5. Emailul tau:

6. Numarul de telefon:

7. Lasa-ne linkul de la profilul tau de facebook:

 

Comments are closed.