Happiness Customer Support Agent

happy-agent

Salut, suntem in cautarea unei persoane tinere pentru a-i face fericiti pe clientii nostri. Noi lucram in industria fashion. Iar aici, poate mai mult decat in alte parti, un client fericit conteaza foarte mult! Se spune ca daca faci un client fericit acesta va mai povesti despre asta la inca 4-7 prieteni.

 

Asa ca am pornit in cautarea celui/celei care va stii sa ne faca clientii fericiti.

Prin felul cum raspunde. Prin faptul ca are zambetul pe buze. Prin faptul ca stie sa le rezolve problemele astfel incat sa ii faca fericiti si la finalul discutiei acestia sa zica: “Wow, ce oameni faini si ce bine am fost tratat!”.

Ce vei face?

 

Suntem sinceri, atitudinea conteaza foarte mult! E musai sa fii un tip/tipa fericita, cu zambetul pe buze, si gata sa preia comenzi. Sau sa rezolve probleme! Pentru ca, da, din pacate, avem si clienti care au si de-astea…. Cine nu are?

Vei lucra la calculator, cu telefonul in in mana, pe partea de suport ONLINE (chat, email) dar si la telefon. Vei prelua comenzi, vei raspunde la intrebari/mesaje/probleme. Vei convinge clienti. 

Ai un avantaj daca ai mai lucrat in callcenter sau esti o persoana rezistenta la stres. Suntem sinceri, din pacate, in perioadele aglomerate este destul de stresant. Partea buna e ca sunt colegi foarte faini si perioadele aglomerate nu sunt mereu!

Vei avea un program FULL TIME, de la 9.30 la 18:00 si e musai sa stii si engleza (sa citesti si sa scrii)

Cum aplici?

Avem un sediu intr-o vila frumoasa la 5 minute de universitate, suntem tineri si urmarim sa cresti si tu alaturi de noi! 

 

Daca iti place ce am scris completeaza formularul de mai jos si noi te vom contacta sa ne cunoastem la o cafea.

1. De ce crezi tu ca ti se potriveste acest job? Convinge-ne ca esti persoana potrivita si merita sa te alegem pe tine si sa ne vedem cu tine la interviu! (poti sa ne spui de atitudine, succese, abilitati, joburi anterioare, capacitate de persuasiune sau rezolvare a problemelor, etc).... scrie-ne cum simti ca sa ne convingi!

2. Care ar fi un salariu ok pentru inceput?

3. Care e numele tau?

4. Ce varsta ai?

5. Lasa-ne mai jos emailul tau sa te putem contacta in vederea unui interviu

6. Numarul de telefon?

7. Lasa-ne linkul de la profilul tau de facebook:

Comments are closed.