Job! Fashion Buyer Payed Internship

fashion-buyer

Poate te intrebi…. ce inseamna a fi Fashion Buyer?

Petreci majoritatea timpului interesandu-te ce mai e nou in domeniul fashion? Urmaresti aproape toate bloggeritele de fashion? Aproape ca ai vrea si tu sa devii una?

Iti vom explica mai jos, dar mai intai sa iti spunem ceva despre noi!

Suntem un brand de fast fashion care a crescut foarte rapid de la lansarea sa in urma cu 1 an si pana acum. Lansam in fiecare saptamana produse noi dintre care peste 90% made in Romania, colaboram cu bloggerite de fashion si suntem in continua crestere.

DSC03478Ne-am schimbat sediul de 3 ori, organizam sedinte foto in fiecare saptamana si iarna aceasta urmeaza sa ne extindem si mai mult.

Tocmai de aceea, datorita cresterii rapide suntem in cautarea unei noi colege careia sa ii placa sa lucreze intr-un domeniu dinamic, alaturi de colegi foarte tineri, si care sa aprecieze moda, trendurile in fashion si, in general, hainele frumoase, cu bun gust si moderne.

 

Ce vei face?

Stim ca jobul pe care il oferim este dream-jobul oricarei pasionate de moda, oricarei fete care si-a dorit sa lucreze in industria asta.

Deschidem asadar un post de internship (platit) timp de 2-3 luni ca tu sa inveti sa devii un Fashion Buyer pe care apoi il putem angaja cu norma intreaga.

1. Vei face research asupra trendurilor si te vei gandi ce se poarta in urmatoarele luni.
2. Vei gasi modele si itemuri interesante pe care sa le putem executa in atelier
3. Vei gasi la furnizorii nostri produse interesante si din toata selectia lor imensa de produse noi le vom alege pe acelea care se potrivesc cu ce colectie vrem sa lasam si cu ce trend vrem sa propunem
4. Vei veni cu propuneri legate de ce produse/culori/texturi sa introducem in colectiile noastre saptamanale.

elyna-polyvore-2Pentru asta trebuie sa ai talent si o inclinatie catre moda. E nevoie sa iti placa si sa fii pasionata. Si, mai presus de toate, sa fii organizata si rapida.

Sa iti organizezi propunerile in trenduri, sa poti prezenta research-ul tau mai departe si sa argumentezi de ce se merita sa includem anumite produse.

Ai nevoie de imaginatie, curaj, talent, dar si determinare.

Vei invata din mers, alaturi de noi. Nu vei invata de la cineva, ci ai sansa sa iti creezi un drum propriu in firma, fiind primul post de acest gen.

Vei invata, in schimb, aceasta meserie noua alaturi de un start-up de fashion romanesc care isi propune sa devina din ce in ce mai mare si sa creasca exponential.

Asadar, vrem sa te cunoastem. Si sa vedem ce idei si propuneri ai!

11988412_1670141959863968_5660815260299502272_nVei lucra la noi in birou, alaturi de ceilalti colegi, iar progamul este flexibil. Timp de aproximativ 4 ore zilnic, pe care ti le alegi tu in intervalul 10:30 si 18:30

Ne dorim sa fii o fire organizata, muncitoare, care desi trebuie sa stea toata ziua la calculator sa se uite la poze cu haine….. sa stie totusi cum sa NU piarda timpul! Si sa raporteze la final de zi ce a reusit sa faca/ sa gaseasca/ la ce idei s-a gandit.

Practic, vrem sa te “antrenam”, ca la finalul internshipului sa te si angajam.
Nu credem in munca pe gratis, asadar alocam acestui internship o suma intre 300-400lei pe luna.

Cum aplici?

Daca iti place ce am scris si ti se pare ca aproape te-am descris pe tine mai sus, trimite-ne un email pe delia@chic-diva.ro unde sa ne spui:

a) Numele si varsta ta

b) linkul catre profilul tau de Facebook sau o poza

c) De ce sa te alegem pe tine? CONVINGE-NE ca tu esti persoana pe care o cautam si ca merita sa te alegem pe tine si nu pe altcineva!

Asteptam mailul tau cat mai rapid!

Leave a Comment

* Este necesară GDPR

*

SUNT DEACORD