Paltonaşul, un must-have în orice garderobă!

Paltoanele fac parte din gama de articole vestimentare pentru sezonul rece sau de tranziţie – toamnă sau primăvară- când vremea este înşelătoare şi nu ştiţi ce să purtaţi pentru a nu vă fi nici frig, dar nici prea cald.

Când doriţi să vă achiziţionaţi un astfel de paltonaş trebuie să fiţi atente la anumite detalii:

– Să fie dintr-un material bun, de lungă durată – atât din punct de vedere al trendului, cât şi al aspectului. Noi optăm întotdeauna pentru o stofă moale, nici prea groasa, nici prea subtire – nu se va demoda niciodată şi este foarte uşor de întreţinut.
– Să aibă cordon! Nici nu vă imaginaţi câtă diferenţă face acest detaliu! Când doriţi să purtaţi paltonaşul închis, cordonul vă v-a pune silueta în evidenţă prin accentuarea taliei. Daca vremea vă permite să-l purtaţi descheiat, puteţi renunţa la cordon.
– Să aibă buzunare! Buzunarele sunt esenţiale pentru orice articol vestimentar pe care îl purtaţi pe deasupra. De ce? Sunt foarte utile! Dacă aveţi şi instinctul de a sta mereu cu mâna în buzunare, ar trebui să fie un detaliu decisiv în alegerea paltonului.
Lugimea să fie una avantajoasă pentru corpul dumneavoastră! De ceva vreme se poartă lungimea Cocktail – până sub genunchi. Daca sunteţi scundă, ori optaţi pentru o pereche de încălţăminte cu toc, ori încercaţi să îl luaţi cât mai pe corp, pentru a vă avantaja corpul.

Mai sus am descris un model de palton ideal pentru orice femeie! Acest lucru ne este confirmat de toate mulţumirile şi cuvintele frumoase pe care posesoarele unui asemenea palton ni le-au transmis. Bloggerii de fashion nu au ezitat să-l poarte, asortându-l la diverse outfituri interesante şi inspiraţionale.

xxxx
Vezi paltonasele din imagine aici!

Cred că a trecut ceva vreme de când nu m-a mai cucerit atât de tare un palton cum a făcut-o acesta, aşadar, eu vă mărturisesc că este preferatul meu şi iarna asta o să fie purtat în cele mai drăguţe locuri în care o să mergem.” (Andreea Manole – Miu Miu)

cel-mai-frumos-palton-9

 

Paltonaşul poate fi purtat cu fuste şi rochii, dar şi cu jeansi sau pantaloni de piele. Mădălina Merca spune într-un articol că l-ar purta cu “o pereche de skinny jeans și tocuri înalte, poate stiletto, cu părul prins sau dat pe o parte. (…) am reușit să îl port într-un weekend la o plimbare în parc, alături de o salopetă neagră din bumbac cu pantalon scurt și o pereche de cizme peste genunchi. 

23750391334_9e2fae13ef_b

 

“E piesa ideală pe care o puteţi lua cu voi într-un trip. Pe lângă faptul că are o culoare pe care o puteţi asorta la orice, mai e şi superrrrr călduros. Vă imaginaţi că eu mi-am luat doar un tricou pe sub el şi nu am avut nicio treabă cu frigul?” ( Sandra Bendre)


IMG_7695

12041997_10204783159362286_48597808_n

Nuanţele cele mai dorite sunt: bej, marsala, alb şi negru! Este foarte important ca paltonaşul să aibă o culoare versatilă şi să vă completeze orice outfit ales!

14350738_540303009509071_1264259777_n-820x1024

akira-alb

akira-marsala-3

akira-negru-3-1

akira-verde-3Vezi paltonasele din imagine aici!

 

catya-alb-web-1

catya-gri-web-1

catya-bej-web-1

catya-marsala-web-3

catya-negru-web-1

catya-verde-web-1

Vezi paltonasele din imagine aici!

 

krista-alb-web-1 krista-bej-web-4 krista-gri-web-3 krista-marsala-web-4 krista-negru-web-1 krista-verde-web-1

Vezi paltonasele din imagine aici!

Ce nuanţă vă place si vi se potriveşte cu personalitatea?

 

 

Leave a Comment

* Este necesară GDPR

*

SUNT DEACORD