Part-time de acasa – Customer Support

Salut, suntem in cautarea unei persoane care sa lucreze part-time, de acasa si sa ne ajute la a-i face fericiti pe clientii nostri. Noi lucram in industria fashion. Iar aici, poate mai mult decat in alte parti, un client fericit conteaza foarte mult! Se spune ca daca faci un client fericit acesta va mai povesti despre asta la inca 4-7 prieteni.

Ce vei face?

Ne vei ajuta, de acasa, sa gestionam tichetele de la customer support si sa ajutam clientii sa le ajunga comenzile mai rapid. Practic, vei face unul sau doua lucruri, foarte repetitive, dar pe care le vei invata extrem de usor si le vei face rapid si bine.

Cateva din lucrurile pe care e posibil sa le faci: vei vorbi la telefon cu clientul amintindu-i sa isi ridice comanda de la curier, vei verifica comenzile sa nu fie duplicate, vei verifica sa fie anumite informatii scrise corect, vei trimite copy/paste pe mail o cerere de retur, vei suna clientele sa le anunti ca mai intarziem cateva zile cu realizarea produsului lor sau vei suna anumite cliente vechi ca sa le ceri un feedback pe care il completezi intr-un tabel.

Nu vei face toate aceste lucruri, doar unul sau doua dintre ele, ca sa le poti face rapid si bine si astfel agentii nostri de support full time sa fie mai liberi. 

In cazul in care iti doresti sa colaboram, completeaza formularul de mai jos si te vom contacta cat mai rapid!

1. De ce crezi ca ti se potriveste acest job? Ce faci in momentul de fata? De ce iti doresti sa faci asta?

2. Intre ce ore ai fi disponibil? Ai 3-4 ore pe care sa le dedici acestei activitati?

3. Care ar fi salariul minim pentru care ai accepta colaborarea?

4. Ai calculator si conexiune buna la internet? Te simti confortabil vorbind la telefon?

5. Care e numele tau?

6. Ce varsta ai?

7. Lasa-ne mai jos emailul tau sa te putem contacta in vederea unui interviu

8. Numarul de telefon?

9. Lasa-ne linkul de la profilul tau de facebook:

Comments are closed.