Trend Alert: Kaki Army Style si 4 moduri in care sa il porti

Am trecut de jumătatea lui septembrie, începem să simţim din ce în ce mai mult influenţele toamnei, atât în ceea ce priveşte vremea, cât şi moda. Dacă în vară obişnuiam să purtam culori deschise şi calde, toamna aceasta se insistă pe cele închise şi reci, cum ar fi kaki, maro şi marsala. Aşa că, fetelor, haideţi să profităm de aceste tendinţe şi să ne înoim garderoba.

kaki trend alert

Salopeta Olive

olive
Designerii ne sfătuiesc să încercăm combinaţia kaki-maro. Voi ce părere aveţi? Noi am urmat acest sfat şi am încercat să scoatem câteva piese vestimentare pe culoarea kaki, care pot fi accesorizate foarte simplu si elegant.

Mai jos vă vom prezenta noua colecţie pe culoarea kaki, perfectă pentru toate stilurile vestimentare.

Salopeta este piesa de rezistenţă a ultimului an şi a anului viitor, cu siguraţă. Aceasta ne poate scoate din orice  dificultate vestimntară, putând fi purtată oriunde si accesorizată cu orice, în funcţie de situaţia în care alegem să o purtăm. Vă întrebaţi care sunt cele mai căutate modele toamna aceasta? Noi vă recomandăm următoarele:

 

Salopeta Eden
_MG_9414_MG_9432

Am realizat două colaje din care vă puteţi inspira când alegeţi să purtaţi o salopetă când sunteţi într-o excursie sau doar ieşiţi cu prietenii la terasă.

12

Trench-urile şi vestele sunt piesele vestimentare care dau personalitate oricărei ţinute. Vrei să adopţi stilurile safari, milităresc sau Rock’n’roll, dar şi unul elegant şi casual?

Trench-ul şi vesta Army se potrivesc tutror stilurilor de mai sus, însă contează foarte mult cum le combini. Pălăria este in vogă toamna aceasta, încercaţi să optaţi pentru cele maro sau marsala, nu o să daţi greş, vă asigurăm!

Trench Dress Army
unnamed (9)unnamed (7)

Vesta Army
vesta-army

34

Speram ca v-au ajutat si v-au inspirat tinutele noastre. Am incercat sa va aratam cate 2 moduri in care se pot purta produsele prezentate.

Insa, iti poti personaliza tinuta in functie de stilul care te reprezinta, mood-ul pe care il ai si de asemenea, in functie de evenimentul la care alegi sa porti un anumit articol vestmentar. Asteptam si propunerile voastre si vrem sa stim cum ati accesoriza voi produsele de mai sus

 

 

Leave a Comment

* Este necesară GDPR

*

SUNT DEACORD