Wanted! Junior Marketing Specialist for Fashion Ecommerce

job

Hey, you digital-marketing-on-the-road-to-becoming-guru!

Avem nevoie de bagheta ta magica de marketing sa ne ajuti sa planuim si sa implementam campaniile de marketing cum planuia Khallesi cucerirea tronului. Si nu, nu vrem trei dragoni.. doar unul si bun! Pe care sa zburam catre… CTR-uri mari cat The Mountain si conversii multe cat armata white-walkers-ilor!

Dupa cum vezi… suntem fani GOT dar la fel de fani suntem legat de ChicDiva. Vrem sa fim cel mai mare brand de fashion cu productie 100% romaneasca si avem nevoie de tine sa ne ajuti!

In concluzie… Avem nevoie de un super Junior Marketing Specialist care sa lucreze alaturi de noi intr-o companie tanara, dinamica, un start-up in domeniul modei, in care inovam zilnic si unde avem planuri mari de crestere!
Suntem un brand de fast fashion care a crescut foarte rapid de la lansarea sa in urma cu 1 an si pana acum. Lansam in fiecare saptamana produse noi dintre care peste 90% made in Romania, colaboram cu bloggerite de fashion si suntem in continua crestere.
Ne-am schimbat sediul de 3 ori, organizam sedinte foto in fiecare saptamana si primavara aceasta urmeaza sa ne extindem si mai mult.

Tocmai de aceea, datorita cresterii rapide suntem in cautarea unui coleg caruia sa ii placa sa lucreze intr-un domeniu dinamic, alaturi de colegi foarte tineri, si care isi doreste sa faca performanta si sa creasca alaturi de noi, avand posibilitatea avansarii foarte rapide!

Ce vei face?

Jobul de Ecommerce Junior Marketing Specialist este o pozitie deschisa pentru o persoana rapida, plina de idei si care se focuseaza pe performanta si productivitate.

 1. Impreuna cu marketing managerul vei face lunar planul de marketing si vei lucra la implementarea lui
 2. Te vei ocupa de Facebook Ads, vei gandi, crea, monitoriza si optimiza campaniile de Facebook Ads zilnic
 3. Vei tine legatura cu grafica sa se realizeze saptamanal newsletterele si vei stabili temele pentru fiecare in parte.
 4. Vei gandi, vei monitoriza si vei optimiza campaniile de email marketing (creare liste, optimizare, campanii de crestere abonati)
 5. Vei gandi campanii de Adwords, si vei cere la grafica bannere pentru a le da la Adwords Specialist. vei mentine legatura cu acesta si vei monitoriza rezultatele
 6. Impreuna cu Marketing Managerul vei stabili strategia de content si vei coordona Social Media & PR Managerul pentru a o implementa
 7. Vei propune si vei crea campanii de marketing
 8. Vei tine legatura cu programatorii sa implementeze tot ce tine de partea tehnica pentru a ne indeplini planul si obiectivele de marketing.
 9. Vei monitoriza si vei analiza campaniile de marketing – ori in interfata facebook ori in google analytics
 10. Vei identifica moduri noi si creative de a aduce trafic pe site, de a imbunatati rata de conversie si experienta userului pe site.

Dupa cum poti vedea, este un job care imbina coordonarea unor membri ai echipei cu implementarea pe cont propriu a unor aspecte din strategia de marketing. Pe unii colegi ii vei coordona si ii vei ajuta sa indeplineasca obiectivele iar alte obiective le vei implementa chiar tu.

Ai un avantaj fata de ceilalti daca…

Ai nevoie de cunostinte solide de Facebook Ads si campanii la activ, sa stii sa testezi si sa optimizezi, sa fii o persoana foarte oganizata, si mai ales proactiva. Intotdeauna incurajam ideile, dorinta de a face, si entuziasmul.
Conteaza foarte mult daca stii sa lucrezi in Photoshop si daca ai experienta in lucrul cu campaniile de Facebook Ads. De asemenea cunoasterea mediului ecommerce si a strategiilor de achizitie a clientilor sau de retentie este un plus, cat si abilitatea de a analiza date, de a trage concluzii si de a formula recomandari si concluzii iar experienta cu Google Analytics este un mare avantaj.
Si o sa te apreciem foarte tare daca esti genul de persoana entuziasmata, care vine mereu cu idei si propuneri!

Asadar, vrem sa te cunoastem. Si sa vedem ce idei si propuneri ai! Vei lucra la noi in birou, alaturi de ceilalti colegi, de la 09:00 la 18:00

Cum aplici?

Daca iti place ce am scris si ti se pare ca aproape te-am descris pe tine mai sus, trimite-ne un email pe delia@chic-diva.ro unde sa ne spui:

a) Numele si varsta ta

b)  De ce sa te alegem pe tine? CONVINGE-NE ca tu esti persoana pe care o cautam si ca merita sa te alegem pe tine si nu pe altcineva! Povesteste-ne ce ai mai facut, unde ai mai lucrat, care din lucrurile descrise mai sus le cunosti si de ce crezi ca postul ti se potriveste.

c) Asteptari salariale

Asteptam mailul tau cat mai rapid!

 

2 Responses to Wanted! Junior Marketing Specialist for Fashion Ecommerce

 1. Andreea - Răspunde

  23 martie 2016 at 8:10

  Buna ziua! Nu pot sa trimit email la adresa specificata de voi! Ce fac? 🙁

  • Customer Support - [Chic-Diva.ro] - Răspunde

   1 aprilie 2016 at 11:26

   Buna, Andreea. :* Lasa-ne un mesaj privat pe pagina de Facebook: ChicDiva

Leave a Comment

* Este necesară GDPR

*

SUNT DEACORD