ChicDiva En-gross

 

 

DE CE SA CUMPARATI DE LA NOI 

  Suntem un brand foarte cunoscut in domeniul fashion din Romania. Doamnele si domnisoarele care au comandat de la noi s-au bucurat sa observe ca produsul nostru arata exact ca in poza, se potriveste descrierii de pe site si a venit intr-un timp foarte scurt. Pagina noastra de Facebook a adunat o comunitate de peste 330.000 de femei din toata Romania. Reputatia noastra a atras si Fashion Bloggeri din tara care si-au dorit sa colaboreze cu noi.
 

Produse fabricate in Romania. Mana de lucru, ideile, energia, devotamentul, materialul sunt in intregime romanesti. Acesta este unul din lucrurile importante care ne-au ajutat sa crestem foarte mult intrucat toata lumea s-a saturat de produse importate din China.

Fata de multe magazine online, toate produsele noastre sunt pozate cu Bloggeri de Fashion dar si cu modelul si fotograful nostru in locuri din Bucuresti, din diferite unghiuri si lumini, asadar putem spune cu mana pe inima ca produsele arata GARANTAT CA IN POZA.

Daca nu va place produsul, nu este nici o problema. Acesta se poate schimba pentru un alt produs, pentru o alta marime sau pentru retur de bani.

 

De ce Romania si nu China sau Turcia?

 

 • Puteti contribui alaturi de noi la cresterea economica a tarii. La asigurarea locurilor de munca si la incurajarea comertului de produse romanesti.
 • Materiale de foarte buna calitate. Materialele alese pentru confectionarea produselor noastre sunt atent alese. Fara griji ca materialul din care este confectionat produsul este prost calitativ
 • Continuitate. Daca observati ca unul dintre produse se vinde, puteti face o comanda in avans fara a avea grija banilor. Produsele pot fi achitatate la livrare fara a platii suma integrala direct.
 • Nu trebuie cumparata toate seria. Oferim consultanta in vederea marimilor care se vand cel mai mult la noi cat si faptul ca stiti exact ce-si doresc clientele dvs.
 • Produse pe alte culori. Daca cineva se arata interesata de un produs dar nu este multumita de culoare, nu este nici o problema, o putem face pe culoarea respectiva cu acelasi material calitativ!
 • Timpul de livrare. Dupa ce a fost preluata comanda, aceasta se trimite la atelier si in 5-8 zile in functie de marimea comenzi, aceasta este la dumneavoastra.
 • Urgente. Aveti o clienta care are nevoie de un produs urgent dar nu aveti marimea?Nu este nici o problema, o putem face pentru ea si o expediem la dumneavoastra in maximum 2 zile.
 • Stocurile omoara businessul. In functie de strategia dumneavoastra de vanzare, puteti prelua precomenzi pe diferite masuri pe care ulterior le transmiteti la noi iar in 2 zile produsele comandate sunt la dumneavoastra.
 • Prioritate fata de persoanele fizice. Ne dorim foarte mult sa ii multumim pe distribuitorii nostrii tocmai de aceea, persoanele Juridice au prioritate in realizarea produselor.
 • Modalitati de plata. Pentru produsele din China trebuie sa achitatati integral suma lasand o gaura in buget timp de 2-3 saptamani pana ajung produsele. Achitati doar un avans de 20% dn valoarea comenzii urmand ca diferenta sa fie achitata la primirea coletului.
 • Putem oferii sample-uri. Putem trimite produse la dumneavoastra pe care sa le expuneti sa vedeti daca atrag cliente. In cazul in care nu atrag sau nu va plac le puteti returna si sa le schimbati cu alte marimi, alte produse sau sa primiti banutii inapoi, in consecinta 0 risc financiar!
 • Vremurile la negru au apus. Stim ca in Romania lucrul la negru este un subiect delicat, dar in cazul nostru nu se pune problema. Orice produs ajunge la tine vine impreuna cu factura pe firma. Fara stres ca vine ANAF-ul, fara stres ca vin controale. Totul 100% legal.
 • Discount-urile noastre variaza intre 30% si 70% fata de pretul pus pe site si in functie de produsul si numarul de bucati pe care doriti sa-l comandati.

 

Acum este momentul sa faci bani cu modelele noastre de produse despre care iti garantam ca sunt unice!
CONTACTEAZA-NE, abia asteptam sa incepem un parteneriat de succes!