Politica de Retur Chic Diva

Poti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

1. Produsul livrat nu te avantajeaza.Poti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire cu alt produs de aceeasi valoare sau valoare mai mare (cu plata diferentei) sau rambursarea integrala a contravalorii.

2. Produs defect. Inainte de expediere, produsele ChicDiva trec prin mai multe filtre de verificare insa este posibil din cand in cand anumite defecte sa scape neobservate. 

3. Masura nu este buna. Iti inlocuim produsul cu o masura care sa iti vina mai bine. 

ATENTIE – Ai la dispozitie 30 de zile din momentul primirii coletului in care poti sa returnezi produsele, termenul neincluzand si timpul de tranzit catre ChicDiva.

ATENTIE – Din pacate coletele cu produse fara toate etichetele originale atasate, cu produse deteriorate, purtate sau spalate si cu urme de parfum, cosmetice sau detergenti vor fi trimise inapoi catre client, cu refuzul cererii de retur si plata transportului dus/intors suportata de client.

Taxa de urgenta este un serviciu special, oferit de ChicDiva, a carui valoare nu va fi rambursata clientului in cazul unui retur, decat daca produsul a fost preluat de curier dupa data la care s-a cazut de comun acord cu clientul.

Pasi de RETUR:

PASUL 1: Ambaleaza corespunzator produsele pe care doresti sa le schimbi intr-o punga de casa/supermarket pe care poti lipi apoi AWB-ul primit de la curier.

PASUL 2: Completeaza formularul de mai jos. Cererea dvs. ajunge automat la noi si nu necesita confirmare

PASUL 3: Contacteaza un curier sa vina sa iti ridice coletul 

ATENTIE: Orice colet care contine bani sau produse la rubrica ramburs va fi refuzat (trebuie sa verificam continutul coletului tau inainte de a-l accepta)

Atentie: Conform OUG 34/2014 costul returului este suportat de client. In cazul unui retur de bani, suma reprezentand contravaloarea produsului iti va fi rambursata in cont in termen de maximum 30 de zile de la primirea coletului. Termenul nu include si timpul de tranzit si transfer al banilor din banca cu care lucram in banca la care ai cont.  

Formular de retur


Detalii expediere retur


*Important: Nu acceptam coletele trimise cu Posta Romana